:: jalan pintas ::

annoying (5) auckland-ku (10) basketball (4) blog (6) cinta (6) contest (5) conversation (2) esoksemalam (6) family (5) filem (3) food (3) friends (12) gelagat (2) gempa bumi (1) heart (14) hurt (7) jadi isu (14) KAMU (1) life (7) lukisan (3) lumut (10) makwe (3) memori (9) perjuangan (8) photos (11) sekolah (2) suara hati (3) tears (1) tension (3)

:: boleh tanya ::

Saturday, January 22, 2011

sunyi dan bersendiri

malam ni terasa sunyi...kosong....

aku sendiri yang memilih untuk bersendiri....hari ni tak pergi kerja..sorry supervisor sebab tipu cakap demam..saya betol-betol tak cukup tidur malam semalam dan tak mampu nak bangun pergi kerja....saya tak salah kan sape-sape pon..sebab saya tahu hidup ni sometime kita kene consider other people..so that nanti bila sampai time kite..orang lain akan consider kita balik...walaupun pagi tadi kene marah dengan julie bla bla bla..tapi aku tetap keras hati cakap aku demam..kepala berat serious tak larat nak kerja..dan pagi esok mesti kerja dan cam biasa masuk kerja mesti buat muka tak bersalah...kau demam kot??eceh.

naim da balik....kurang dah manusia nak menggila summer ni...sedih??ntahlah dah tak mampu nak sedih..sebab dah terlalu terlalu banyak sangat menghadapi perpisahan lately......

aku teringatkan sesuatu la.dan sesuatu tu tarik aku ke satu level yang dipanggil DOWN.

banyak nye nama pangilan aku...ieqah,chapek,pekot,fieka,fikie....
hey fikie,senyum sikit.senyum sikit.

4 comments:

maCy said...

pekot je knal~

ch!natsu said...

jgn senyum skit..
senyum byk.. senyum byk.. ok? =)

ber_u_wang said...

setiap pertemuan pasti ada perpisahan..tiada yang kekal di dunia ini..


sentum la untuk uncle di sini

DAUD said...

la apsal pecah rahsia kat blog,
nanti supervisor baca cam ne?