:: jalan pintas ::

annoying (5) auckland-ku (10) basketball (4) blog (6) cinta (6) contest (5) conversation (2) esoksemalam (6) family (5) filem (3) food (3) friends (12) gelagat (2) gempa bumi (1) heart (14) hurt (7) jadi isu (14) KAMU (1) life (7) lukisan (3) lumut (10) makwe (3) memori (9) perjuangan (8) photos (11) sekolah (2) suara hati (3) tears (1) tension (3)

:: boleh tanya ::

Monday, January 24, 2011

consider

jangan jadik selfish.kene consider orang lain.ok?

saya dah cuba sehabis baik untuk consider orang sekeliling saya..
dan saya manusia biasa..
lalu saya juga mengharapkan benda yang sama.


terima kasih kepada yang boleh consider other people.
you safe the world.
nape aku cakap camtu tak yah tau la.
tapi aku respect orang yang consider orang lain.
so kamu rasa kamu jenis consider tak?or selfish?

love u friends.

10 comments:

beautiful_rose said...

aku complicated.
jadi aku tak tau aku yang mana.
nak consider org?
aku fikir banyak kali jugaklah sebab pernah terkena dulu.
selfish?
ermm...ikut pada keadaan juga jika memerlukan aku buat begitu.


boleh terima? =p

DAUD said...

aku jenis yg consider,,
tapi kadang2 org yang aku consider tu,
x consider aku....

black_mel said...

hurm..ada sikit kot...;)

ch!natsu said...

jual ikan?
bila keadaan memerlukan..

sbb dulu aku trlampau consider smpai org pijak kepala..
n aku yg lurus bendul nie xsdr kene pijak..
smpai kwn aku suh aku jual ikan..

so trpaksala jual ikan.. hoho~

cEro said...

1001 manusia, 1001 ragam..
tiada manusia yg sama yaw!!

cikpepel said...

aku ikut suka hati..klu org tak consider..aku jd mcm tu jgk..biar dia rasa~

DuniakuAbstrak said...

aku consider kepada yang consider aku

ain farahain said...

ak pelik ah weh pekot
kat sekolah dulu ak igtkan ak dah jumpa penjual ikan hardcore
bila masuk u
mak aii
ada yg makin hardcore jual ikannya
benci ak
rindu ko juga :)

darkangel said...

saya ikut mood, ada waktu buleh jual ikan, ada waktu boleh jadi pegawai kebajikan.

hamzah ian said...

kena pikir org len, jgn pikir diri sendiri je