:: jalan pintas ::

annoying (5) auckland-ku (10) basketball (4) blog (6) cinta (6) contest (5) conversation (2) esoksemalam (6) family (5) filem (3) food (3) friends (12) gelagat (2) gempa bumi (1) heart (14) hurt (7) jadi isu (14) KAMU (1) life (7) lukisan (3) lumut (10) makwe (3) memori (9) perjuangan (8) photos (11) sekolah (2) suara hati (3) tears (1) tension (3)

:: boleh tanya ::

Wednesday, February 2, 2011

tak payah kecoh la

masa aku taip entry ni aku macam nak bawak kan satu analogi cerita pak pandir.
tapi tetibe macam malas plak sebab aku sakit perut ni..
lepas tu baru balik dari gym nak pegi mandi jup lagi.
so jadi malas.

apa yang aku nak tulis dali lubuk hati aku ni...
tak payah nak kecoh-kecoh lah bai....
betulkan kesalahan sendiri lagi bagus dari anda mengambil masa 24 jam untuk fikir dan  cari apa kelebihan diri anda yang bleh anda tayangkan dekat orang lain...ohhhh shame on u....bile kekurangan tu kita perbaiki dan ubah ke arah lebih baik so that orang lain tak rasa menjengkelkan....itu tandanya kita sudah ubah kekurangan jadi kelebihan..so kan best kelebihan tu dah bertambah dari buat-buat macam bagus sebenarnya tak ada ape???tak adalah orang rasa annoying.

macam pak pandir la,
bila satu kampung label yang pak pandir ni memang pandir so pak pandir kene lah sedar diri yang die tu pandir..jangan buat bodoh tak faham...come on,kita ni hidup bermasyarakat lah pak pandir woi....

pak pandir hidup ker??
ok lah pak pandir tu aku...ok?
eh eh tapi tak payah lah rasa diri tu betul je...

4 comments:

Arm_mj said...

x sdar diri tuh..g tampor sket bru nak sdor dia tuh x de la bgos sgt huhu

farahmoque said...

sabo mut..manusia macam2 ragam kan.agak die lebih2 bagi laa sedas dua..kalau tak sedar gak aku tak tau lahh.memang dasar pak pandir la namenya..

beautiful_rose said...

manusia banyak ragamnya...

mR.sYaH said...

itu normal... xramai yang nak sedar kekurangan diri.. hehe..