:: jalan pintas ::

annoying (5) auckland-ku (10) basketball (4) blog (6) cinta (6) contest (5) conversation (2) esoksemalam (6) family (5) filem (3) food (3) friends (12) gelagat (2) gempa bumi (1) heart (14) hurt (7) jadi isu (14) KAMU (1) life (7) lukisan (3) lumut (10) makwe (3) memori (9) perjuangan (8) photos (11) sekolah (2) suara hati (3) tears (1) tension (3)

:: boleh tanya ::

Monday, January 3, 2011

hoiiii...tahun baru???

disebabkan blog ni lepak2 gile..pergh tersangat lah lepak.................dan tersangat lah sunyi blog ni...jadik aku rasa cam lagi suke nak jerit-jerit kat sini....

HOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


selamat tahun baru buat semua yang mengenali LUMUT....

eyp,boleh le add facebook at esoksemalam@yahoo.com....my pleasure.=)

14 comments:

eiffel said...

HOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

eiffel said...

samat taun baru gk yg mngenali diri eiffel

eiffel said...

byahahahahahahaahhhaahhahaahhaahaaaaaaaaaaa....oke2...aku da puas buat onar di sni..

ai lumut, xkeje ker?eh, keje?ke masok sem baru?

LUMUT said...

hahahahahaha..arini cuti...

hye hye hye bye bye bye..hehe

Faaein Himura said...

hahaha.. nak nyemak jugak kat sini... =]

Fahim 'n Alin said...

selamat jugak lumutttt

beautiful_rose said...

wooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........





hahhaha nak jerit jugak =p

maCy said...

fb macy xde ke

*cimOt* said...

hiiiiiiiiiihoooooooooooohaaaaaaaaaaaaa..jerit jgn x jerit..

MATAHARI said...

hoi. lama dow kau tinggalkan

eNaSaN said...

selaMat tahun baru dik...




ikan dilautan berenanG2,
moga hari ini lebiH tenanG..



smIle :D

six.september =_= said...

selamat tahun baru lumut

suksess. suksess

lotikus disarimankan said...

hukhuk
br perasaan

darkangel said...

tahun tetap akan baru, seperti barunya hari dan juga saat yang akan datang. Moga hari baru dan kegembiraan yang baru !