:: jalan pintas ::

annoying (5) auckland-ku (10) basketball (4) blog (6) cinta (6) contest (5) conversation (2) esoksemalam (6) family (5) filem (3) food (3) friends (12) gelagat (2) gempa bumi (1) heart (14) hurt (7) jadi isu (14) KAMU (1) life (7) lukisan (3) lumut (10) makwe (3) memori (9) perjuangan (8) photos (11) sekolah (2) suara hati (3) tears (1) tension (3)

:: boleh tanya ::

Friday, November 26, 2010

seperti hidup segan mati tak mahu.

begitulah perjalanan blog hijau ini..seperti hidup segan mati tak mahu.....

letak gambar sekeping boleh??.......


kewujudan blog ni adalah selepas kematian esoksemalam suatu ketika dulu..tapi tiba-tiba apabila esoksemalam sudah jauh aku tinggalkan...dia datang balik kata masih hidup...dia belum mati..aku rasa tak percaya..kerana time tuh aku sudah ada teratak hijau ni...tapi takkan aku nak buang yang baru apabila yang lama menagih kasih kembali..??ok aku merepek...

7 comments:

Pensel Kontot said...

ko bz ek?
xpe ade masa...
dtg la update belog nie

adrinaqamarina said...

a'a, ada masa boley je update. ktorang kan memahami. eceh. hehe

ezanoor said...

yg mana satu ko lumut???

Tipah said...

pulun je dua-dua, qouta kan ada 4! xde hal lah..

DAUD said...

wat je baru lg 1. haha

eiffel said...

buang yg lama bila ada yg baru?sedangkn yg lama masih elok dipakai...

Nazz@Purple said...

ala gambo blur...tunjuk le betul2..