:: jalan pintas ::

annoying (5) auckland-ku (10) basketball (4) blog (6) cinta (6) contest (5) conversation (2) esoksemalam (6) family (5) filem (3) food (3) friends (12) gelagat (2) gempa bumi (1) heart (14) hurt (7) jadi isu (14) KAMU (1) life (7) lukisan (3) lumut (10) makwe (3) memori (9) perjuangan (8) photos (11) sekolah (2) suara hati (3) tears (1) tension (3)

:: boleh tanya ::

Friday, November 5, 2010

jersey all black rugby tournament 2011

**semalam renovate sikit blog ni,tu yang tutup kejap.

hey, siapa ada jersey all black rugby tournament 2011 nanti aku rasa sumpah sangat cool....dan aku rasa sape yang dapat jersey tuh nanti confirm akan rasa bertuah..haha...masalahnya..takkan aku nak bagi senang-senang je kan???

jom ah join contest..adiah die jersey all black rugby tournament 2011.
 

10 comments:

✿nenek moden✿ said...

contest pe mut?

vidadarisakura said...

kalau hadiah dia baju kurung mungkin aku join. ;P

Ryoki said...

mn contestnye cik mumut?

DuniakuAbstrak said...

cam best

MOFASAD said...

owh. patut lah

six.september =_= said...

contest apa..tapi kalau dapat free2 je pon best gak ni..haha

Ard (Yaddo) said...

nak. t aku jual balik. hahah

gulagulahacks said...

mut..
sangat2 berminat dengan jersey tu..
=)
kirim pun jalan lar...

LUMUT said...

kau syes ke nak?

saiz baper?
prefer kaler aper??
aku try lah usha...bagi email kau..nnt pas exam aku usha and snap pic so dat kau leh choose..amacam?

gulagulahacks said...

ok2..
gulagulahacks@gmail.com
harga macam mane ye?