:: jalan pintas ::

annoying (5) auckland-ku (10) basketball (4) blog (6) cinta (6) contest (5) conversation (2) esoksemalam (6) family (5) filem (3) food (3) friends (12) gelagat (2) gempa bumi (1) heart (14) hurt (7) jadi isu (14) KAMU (1) life (7) lukisan (3) lumut (10) makwe (3) memori (9) perjuangan (8) photos (11) sekolah (2) suara hati (3) tears (1) tension (3)

:: boleh tanya ::

Thursday, November 4, 2010

lelaki gatal,pompuan berangan.

heh sume mulalah nak ikut merepek bila aku bukak cerita power rangers tuh...tapi dalam diam sebenarnya aku turut terharu dengan impian korang yang tak tercapai tuh........dah bape lama hidup????kesian....hajat yang satu tuh tak tercapai lagi ye yayang....oi,macam-macam jenis watak timbul kat ruangan komen...semua merengek-rengek nak jumpa..tuh lah dulu masa kecik-kecik mak suruh belajar jangan tengok tv jangan tengok kartun jangan tengok raksaksa sumer tak nak dengar.....tengok dah besar apa jadi????

antara watak yang timbul yang menjadi hajat kepada mereka untuk jumpa adalah :

MATJUN berkata : "lumut,kalau ada sailormoon bagitahu gua,nak tengok scene dia bertukar"...wahhh gatal kau kan...nak yang seksi..nak scene bukak-bukak je....

 FRODO (sama gatal) berkata : "a'ah nak jumpa sailormoon jugak..nak tengok tukar baju..",see??kan aku dah kata frodo ni gatal...tapi tak pe ye alfrodo altomoki...itu bukti lu normal.

FNDROCKA (2 kali gatal) berkata : "Aku nak jumpa sailormoo.....",sailormoon lah woi!sailormoo tu macam lembu je..mana seksi....

NEMO berkata : "gua nak jumpa doremon!!nak pinjam poket dia la...",ah gua malas nak minat doremon...nanti dia riak ramai minat dia...agipon dia dah ramai peminat nemo...takdenye dia nak jumpa kau...

BEAUTIFUL ROSE berkata : "eh,kalau doremon datang bagitau aku ye,nak pinjam alat2 canggih dalam poket die tuh..."....heh berangan je lah lu nak jumpa doremon.doremon tu sombong mana nak jumpa orang-orang cam kita....dia tu buta ke gua lagi kacak dari nobita??

EIFFEL berkata : "aku lg tingin nk jumpa doremon ker, goku ker..", goku dah terbang naik awan bergerak dia..tahu tak goku tu orang kuat ayah pin...jangan main2 weh...

 FARAHMOQUE berkata : "mut,kalau jumpe cardcapter sakura gtau ehh..aku nk pinjam rambut die.."...sape cardcapter sakura neh??rambut banyak kutu tu ker??tak cukup terkenal lah farah..gua tak kenal..hakhak

CIMOT berkata : ".power rangers kuninggggg...aku suka yg itu..lumut,kem salam kat dye au..",woi!!!power rangers semua bukan islam lah!!mereka sume tak sunat taw.

MIEZA berkata : " suke nk jadi warne merah sbb dier ketua....",nanti aku lempang pipi kau jadik lah warna merah mieza...haha....woi umur lu baper neh??

MIER@MERR berkata : "aku nak jumpa suria baja itam....",kartun ape neh??mungkin time neh aku tak lahir lagi miera...katun tu ada kaitan nagn ilmu hitam ke ape?

TIPAH berkata : " gua tiba2 nak jumpa spongebob. lu rasa dia kering tak kalau buat pengembaran kat darat??",hahahahaha..sumpah aku tergelak gila komen kau ni tipah oii..u jangan tipah....nanti tipah tertipu baru tahu....

EZANOOR berkata : "teringin nak pakai baju power rangers...ketat woooo...", ok sumpah yang ni aku rasa rare tu pasal highlight merah sikit.....masuk air ape kau ni nak pakai baju power rangers??ape baju kluang man tak nak?
 
 berNISA berkata : "teringin lark nk jmpe lumut pkai bju power ranger pink..",sumpah nisa ni cara terbaik kalau nak buat mak mertua kau nanti pengsan..haha...

last sekali kepada yang komen cakap nak jumpa aku tuh....ape ingat aku tergolong dalam kartun ker??hakhak...eh gurau je....so kesimpulan yang boleh aku buat dari sume ni....tolong baca betul-betul...jangan tak baca entry pastuh nak ngade-ngade komen...nampak buruk sangat perangai tu nanti...em kesimpulannya.....golongan lelaki memang dasar gatal suka makhluk tuhan paling seksi...buktinya sampai 3 orang nak jumpa sailormoon...yang golongan pompuan plak dasar suka berangan.....suka pasang impian macam-macam..tu pasal ramai yang nak jumpa doremon tuh.....

12 comments:

Paan Ovrtd said...

'Suria Baja Hitam' tu Kamen Rider. Dulu pernah tayang kat RTM. Malaysia suka2 tukar tajuk. Cis.

AJ Nismihan said...

suri baja hitam = suria perkasa hitam = kamen rider

erk

ko lahir dah la.

MOFASAD said...

gua teringin nak ada gigi macam usop sontorian~

AJ Nismihan said...

habis baca aku nak komen kali kedua

~ tu tanda depa memang normal ~

hang tu makluk tuhan paling seksi kan? so aku nak jumpa hang boleh?

tak?

ok.

paham la.
mentang2aku tak cantik menawan dan menggoda.

*sambil kerling dekat Berd dan Farid*

auww

AJ Nismihan said...

habis baca komen aku nak komen kali ke tiga

Paan
sorry, aku dah terduplicate komen hang.
ni kalau lumut tak tau gak aku tak tau la.
mesti xtionkamenrider segan tak dikenali.

Farid
ko nak gigi macam usop ker?
aku boleh usahakan kalau ko nak!
hehe

ok
ni bukan blog aku ker?

*erk*

nisa sudah! said...

hahahha..nisa pon kategori rare gak larh..hahha
gile ar xleh byg klu jmpe mak mentua pkai bju power rangers..terbaik..hahah

MOFASAD said...

aj!

ang nie pon dah terjebak??


eeeeuuuwwww~

ezanoor said...

adoi... tak memasal aku pun kene jugak... huahuahua... tapi kalo aku pakai baju power rangers, sumpah tak kuar bilik... malu maaaaa.... takot ada jumpa aku kang kata, "kak, nak sainnnnnn...." huhuhu

GaDis CoMeL said...

aku nak jumpa bakal suami. agaknya, mana dia dok?

maCy said...

macy nak jumpa sailormoon. adakah macy tak normal?

tapi pompuan memang ciptaan terindah. sampai macy yg pmpn pn suke tgk org pmpn.

erk

Paan Ovrtd said...

AJ,
haha! Takde hal. Lumut memang...slowpoke.

nemo said...

woi lumut! sape kate doremon tanak jmpe wa uh?


wa baru je jmpe doremon td. dia siap ajak wa dinner lg. tp sbb wa diet, wa terpaksa tolak undangan dia. merayu2 dia kat wa.haaa..



wa syak doremon tanak kat lu je la... wa tgk td dia ok je.