:: jalan pintas ::

annoying (5) auckland-ku (10) basketball (4) blog (6) cinta (6) contest (5) conversation (2) esoksemalam (6) family (5) filem (3) food (3) friends (12) gelagat (2) gempa bumi (1) heart (14) hurt (7) jadi isu (14) KAMU (1) life (7) lukisan (3) lumut (10) makwe (3) memori (9) perjuangan (8) photos (11) sekolah (2) suara hati (3) tears (1) tension (3)

:: boleh tanya ::

Monday, November 1, 2010

my underwear

kawan gua kat sana tu.....dengar cerita buat contest.......hadiah lumayan gile..sebab tuh lah gua nak join...hadiahnya sudah tentulah tiket kapal terbang balik malaysia dari auckland ke malaysia...seriously nampak je hadiah yang ditawarkan gua memang tak pikir dua kali dah...dalam hati terus cakap.."gila gempak hadiah..mesti mamamt ni gempak jugak...tapi gua lagi kacak sudah tentu.."..terus gua join....lepas siap entry ni gua nak pergi buat solat hajat rasanya...mohon hajat tiket kapal terbang balik malaysia tuh bakal jadik milik gua....tolonglah cero realisasikan impian gua ni..bagilah gua menang..orang lain pon tak yah lah join sebab gua tau cero akan serah kan hadiah tu untuk gua.....

contest mudah,lu orang copy gamba lukisan cero kat sini..lepas tu tulis dialog yang boleh buat cero ternganga bila baca...tak pon gelak berdekah-dekah...tak pon meleleh airmata setempayan..tak pon terus pergi buat taubat nasuha....ha itu bermakna ayat lu orang memang "wow,this is epic!!"......disebabkan syarat tak limitkan berapa gamba gua boleh pertaruhkan..jadik gua nak pertaruhkan lebih dari 2 gamba...tujuannya tak lain tak bukan..hek eleh nak tanya lagi ker??mestilah gua nak menang!!!



ok yang last ni tak masuk bertanding.....
 

 ok saya tau saya masih mental......masuk tidur dulu..

12 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

aku pon tengah mental mut~

sial! jahanam betoi aku kena tipu lg

ard said...

1st tu kacak gile. hahaha

::cdot the dot:: said...

musyukk...yayang...laling....



aku cinta...aku rindu...
walau berjauhan...
ku tahu hatimu.....






aku doa2 ko menang ye, mut ye..
klu dpt tiket blk sini, mesti jmpa aku..




nak comolot!

cEro said...

lumut mmg terbaEk!!!
semua (kecuali yg last!) akan dikira sebgai penyertaan...

terima kasih lumut...
mmg 'WoW!!' laa ko...

DuniakuAbstrak said...

tajuk entry membunuh betul

DuniakuAbstrak said...

haha hadiah tu yoyo je..

¶A.K.I¶ said...

sure ke tiket kapal terbang??
skali tiket masuk funfair~~

Paan Ovrtd said...

Gila! Ada ke hadiah mcm tu orang nak bagi? Tadi aku gi terjah blog tu tengok hadiah pertama dalam album je?

LUMUT said...

GADIS KAMPUNG,
kau nape nih???kan aku ckp jgn caye lg dah..eh ade ke aku ckp??xde ek?

ARD,
mestilah...eheh

CDOT,
pergi carik frodo..die suke cium2 neh..pegi2

CERO,
yeay!!thanks penganjur..hakhak

DUNIAKU ABSTRAK,
yoyo pon ok ape..adiah jugak kan?hee

AKI,
ish kau ni..jgn lah ...sure punya.

PAAN,
adoi ko....kang ckp kau lurus bendul kau tak nak ngaku.....

Adeqq said...

Aku suke yang last~ ^___^

*cimOt* said...

hahaha..besh2..tapi yg last tu ko xley lawan wa ag laaa...LOL..gudlak..lu konprom menang douwhhh..aku judge..heheh

Bukan Gadis Comel said...

ahahahaha!!! Lawak2!!