:: jalan pintas ::

annoying (5) auckland-ku (10) basketball (4) blog (6) cinta (6) contest (5) conversation (2) esoksemalam (6) family (5) filem (3) food (3) friends (12) gelagat (2) gempa bumi (1) heart (14) hurt (7) jadi isu (14) KAMU (1) life (7) lukisan (3) lumut (10) makwe (3) memori (9) perjuangan (8) photos (11) sekolah (2) suara hati (3) tears (1) tension (3)

:: boleh tanya ::

Monday, November 1, 2010

why i hate justin bieber

CDOT je suke justin bieber ni..aku langsung tak layan "baby baby baby ni"...by the way tak payah lah cdot sampai kau nak up entry untuk aku lepas tu bertuka jadik minah jiwang...hek eleh tak rock ah..hakhak

  1. sebenarnya aku busy.busy gila.
  2. aku rasa penat kerja kat gym tuh...aku tak larat nak angkat  dumbbell yang tulis nombor 35 tu lepas tuh aku tak dapat nak bersihkan sebersihnya....lepas tu aku rasa aku tough.
  3.  aku cam bengang jugak lah dengan lecturer...sebab ajar sikit soal bapak susah..........aku tak paham soalan camne nak jawab........pelis lah lecturer saya bukan cucu albert einstein ......
  4. tahun ni aku berjaya hidup disini tanpa bantuan heater sebab dah rosak..(see very the orang putih kan?)..baru edward cullen sayang...
  5. semalam aku cam tak suka ada sorang awek free hair ni cakap macam ni kat aku..."sebenarnya awak nak kan jawatan tu kan??".....whatt derr??...terus aku rasa cam.."ok kau ni annoying" dan rasa nak calitkan lipstick je kat pipi die.....aku bukan macam kau gila jawatan lah beb...habis 2 kelab kau nak sapu pegang jawatan...heh
  6. aku dah sebulan tak masak kan apa-apa untuk housemate aku....aku mohon mood memasak aku kembali....
  7. kawan-kawan sume balik malaysia..aku tak balik.
  8. aku tak jadik beli mac book sebab aku rasa itu nafsu bukan keperluan.
  9. semalam ada cashier kedai tu tanya aku something buat aku nak tulis satu entry kat sini bertajuk "tipikal".
  10. aku terlupa malam halloween kat sini....aku rasa terlepas peluang tahun ni.
  11. last sekali aku taip macam ni sebab saje nak fikir benda remeh temeh supaya aku tak memikirkan benda yang "berat" itu...
  12. lagi satu last..sekarang pukul 12.12 pm Malaysia dan aku nak pergi solat asar.
semua ni aku rasa salah lecturer ajar sambil lewa....dan salah aku tak pergi class.
so kerajaan silalah menyesal hantar saya datang auckland.sekian.

ini bukan idola saya..tolonglah faham.
beliau sangat saiko bukan??

24 comments:

Paan Ovrtd said...

Eh? Dah boleh bukak?

LUMUT said...

for u yang bising2 poyo mengamok.

MOFASAD said...

aku tak mengamuk pong

eiffel said...

aku rasa tjuk xderk kne mgena ngan isi

LUMUT said...

mofasad,
bagus kau hebat.

eiffel,
bagus itulah tujuan saya.

[z@ck] said...

aku dah konfius dah..lisa surihani dgn farid kamil..dua2 ang nak balon..pulun sungguh..

NAJ HEBAT said...

ah.. mmg saiko. tido je la beb.

cdot mmg suka si justin bibir. lu bwk dia ke jln benar.

kim salam kt atok kat atas.

[z@ck] said...

tiba2 justin pulak kan..T_T

DAUD said...

aku rase ko memang mental time tulis entry ni,
tajuk biber, gambr einstein,
tapi isi, pasal ko. haha,
semoga solat merawat mental ko

LUMUT said...

ZACK,
issssshhh....

NAJ,
ish kau dia bukan islam pon...nak sedekah al fatihah pon x boleh ni.kau jgn sesat naj.

DAUD,
syes mental bercelaru...terima kasih mendoakan kesihatan otak aku.

Adeqq said...

Alaa yang, Sabarlah! Biase ah tu. Lecturer@Tukang Cakap mmg macam tu, suke bg soalan susah. Xcaye? Tanye aku. HAHAHA.

chill lah beb. Ko sangat cantek bile senyum oke?

^___^

LUMUT said...

adeqq,
yg senyum tuh bukak aku lah..bukan taw.

Mat Jun said...

haha dah dapat pun bukak

ingat kau dah reject aku cinta sejati kau neh

haha

LadyRye said...

dumbell 35?

kalahla aku nak bertinju nanti

okey aku start exercise angkat apan sekarang!

see u later!

Tipah said...

kau ni mut, saja je drama melayu bukak katup bukak katup...kau bukak je blog kau ni 24/7 mcm 7/11 tuh...which aku tak tau knp dia tak panggil kedai tuh twentyfour 7 dan knp mesti 7 eleven???

Macam ni barulah rumah terbuka haloween!!

*hatigumbiradptbacablogtakenablok*

Tipah said...

kau ni mut, saja je drama melayu bukak katup bukak katup...kau bukak je blog kau ni 24/7 mcm 7/11 tuh...which aku tak tau knp dia tak panggil kedai tuh twentyfour 7 dan knp mesti 7 eleven???

Macam ni barulah rumah terbuka haloween!!

*hatigumbiradptbacablogtakenablok*

¶A.K.I¶ said...

ak msk belog ko pon gelap je...
tp ad gak la tulisan..
ko msk belog ak putih je...
tu tnda dosa tertinggal luar!
keh keh keh

eNaSaN said...

13... ttber jer..sy agak penaT xde mooD nak wat entri...hik3..

cEro said...

yeah yeah da bukak...

Frodo Baggins said...

lu rindu tomok kan?
tu pasal ....
bertuah tomok.
justin bibir?
oucchhh anak ikan paan.
kah3x

LUMUT said...

MAT JUN,
ah kau curang....nyah kau.hee

LADYRYE,
lu jgn lupe angkat dumbbell jugak yer...angkat yang 10 pon ok la...sikit2 lama2 jdik bukit ye dak?

TIPAh,
hye tipah..kembali lah kepangkal jalan..manee ade umah terbuka hallowen woi!!!wah sampai 2 kali post komen exsaited ye kau ni tipah..hehe

AKI,
ape maksud dosa tertinggal lua?

ENASAN,
awklah manusia paling memahami..

CERO,
bagus sume org sudah hepi

FRODO AL MOMOK,
paan memang byk anak ikan..lu pon sama kan?

nyonya penang said...

wei lumut.....aku x ska justin-bibir-mungil itu jugak..tapi hg punya sebab lagi best dri aku...haha..

weh sori aku jarang tinggal jejak..hihih...TOTAPI...POST MU TOTAP DI HATI KU...wuhuu

beautiful_rose said...

masuk2 terus kompiuss....
citer ko atau citer pasal justin nieh? =p

huhuhu atok tu tak ensem

sekian...

ard said...

einstein! hahah
jom balik melesia. hehe