:: jalan pintas ::

annoying (5) auckland-ku (10) basketball (4) blog (6) cinta (6) contest (5) conversation (2) esoksemalam (6) family (5) filem (3) food (3) friends (12) gelagat (2) gempa bumi (1) heart (14) hurt (7) jadi isu (14) KAMU (1) life (7) lukisan (3) lumut (10) makwe (3) memori (9) perjuangan (8) photos (11) sekolah (2) suara hati (3) tears (1) tension (3)

:: boleh tanya ::

Sunday, April 24, 2011

2 bulan kot

fuh dah lebih 2 bulan tak menulis kat blog ni...
yup memang niat nak tutup terus pon blog ni..hehe..tapi bagi sesape yang tak tau...aku still setia dengan blog esoksemalam tu...kat situ macam tempat asal aku bermula la kononnya....tapi tu la entry-entry 2009 aku dah pindahlan ke tempat lain...bia aku je la yang baca dan tahu sejarah 2009...tapi to all readers yang follow since 2009...mesti nampak jatuh bangunnya kehidupan...ambil lah yang baik buang yang buruk...

now dah 2011.....=)

kalau dulu aku pernah cakap 2009 tu tahun paling teruk aku....but now aku nak cakap 2011 antara tahun terbaik mungkin....aku mula melangkah jauh lagi..kali ni balinglah batu paku besi segala aku tetap akan tahan....aku tak boleh puaskan hati semua orang...dah aku tahu ade je yang tak puas hati dengan aku......tak ape..aku tak marah.....aku tak punye kudrat nak terangkan hal sebenar satu-satu pada kalian..biar saje mase tentukan.....

akhirnya pintu hati aku berjaya dibuka,
hey jejaka kau rupanya yang punya kunci hati itu...=)

7 comments:

Frodo Baggins said...

amboiii kumain lagi
hehehe selamat buat kau lumuttt
woohaaaaa

des said...

lama tak singgah bloq kamu.

neway.. be urself. mmg ssh mau jaga hati sume org. terpulang pada individu untuk menilai.

semoga kamu bahagia disamping jejaka mu itu ya! ;)

DuniakuAbstrak said...

jejaka dan cik lumut

pasang surut kamu berdua handle kemas-kemas k?

jaga diri

ber_u_wang said...

semoga berbahagia anak ku

eiffel said...

hahahaa..kemain tau lumut ni! xD

darkangel said...

tahniah

Pisey said...

good luck dear (;