:: jalan pintas ::

annoying (5) auckland-ku (10) basketball (4) blog (6) cinta (6) contest (5) conversation (2) esoksemalam (6) family (5) filem (3) food (3) friends (12) gelagat (2) gempa bumi (1) heart (14) hurt (7) jadi isu (14) KAMU (1) life (7) lukisan (3) lumut (10) makwe (3) memori (9) perjuangan (8) photos (11) sekolah (2) suara hati (3) tears (1) tension (3)

:: boleh tanya ::

Friday, August 27, 2010

again


musim sejuk bakal melabuhkan tirai...
musim bunga sedang menanti...

again.
reminds me of something that couldn't be put in words.


aku pernah tulis dulu...bunga itu takkan sempurna jika tercariknya salah satu kelopak mereka..begitu juga dengan jiwa......jangan dicarik...sakitnya terasa......

terima kasih kepada siapa yang komen entry lepas...
entry itu hanya lukisan jiwa...tak perlu dikomen sebenarnya..hakhak..
sebab itu boleh jadi lukisan orang gila...=p

31 comments:

kiba said...

ape barang musim bunga mut, aku balik malaysia nanti musim buah aku rasa. hoho ;p

lumut said...

KIBA,
kentut punya budak!!!!!!!!!!!!!!!

Linglung said...

belilah gam UHU, cantumkan balik kelopak bunga tu...

eiffel said...

idea linglung xley blah...hahahahahaa

'bunga itu takkan sempurna jika tercariknya salah satu kelopak mereka..begitu juga dengan jiwa......jangan dicarik...sakitnya terasa......'

dalam sungguh ayt itu....

oit lumut gedik...cmne nk komen lukisan burok mu itu klo xderk komen box di situ????

katilpatah said...

nasib baik aku x komen gmbr tersebut,,,
naseb naseb

Adjeng Puteri said...

mut, aku kompius ni. kau ni jiwang ke brutal?

atau luar brutal tp dalam hati ada taman? hakhakhak!

kiba said...

kihkih.
gurau je. marah betul nampak. eh, mut.

pasal entry kau ni.
yea, u right. sakit nye terase. try to honor it.

Jard The Great said...

oo.. kalau hati keras... susah nk sakit kot? hu hu

mier@merr said...

hati lembut...senang tercarik... letak fabulon bagi keras sket.. jangan letak banyak...nanti rapuh..mudah patah pulak..

OH sikeciq! said...

err tak tertarik pada entry
tp pada pix2 yg telah di ambik
dan di edit!!!
hahaahhaha


mut, kreatv gak ko ea?? (puji puji )ahhahaha

nemo said...

sakit...

sekeras mana pon hati tetap akan rasa jugak kalau diusik. tambahan kalau dicarik.


fitrah hati mungkin.

fndrocka said...

ooooo...itu bukan sekadar lukisan jer tu...itu ada jiwa-jiwa kau dalam tu...kan kan kan...

¶A.K.I¶ said...

budak2~
musim luruh bila weh?
tyme tu igt ak slalu~~
hehehe

ezyanie said...
This comment has been removed by the author.
ezyanie said...

lumut , tumpang tanya . ini bunga nama ape ?

john bert said...

jiwang la akak ni..sikit2 bunga. sikit2 bunga. dasar dalam hati ada taman.

ber_u_wang said...

bunga tetap lambang kecantikan..

Berd said...

jauh beza. lu musim bunga. gua pula masuk luruh.

..mofasad suka ke bunga?

pisau belati said...

yang tercarik yang terhiris bisa saja di tampal semula
tapi kesannya akan tetap kelihatan mesti pun sudah bercantum.

aLy said...

tampal pakai binding tape

moga takkan tercarik lagi..

^_^"

intanurulfateha said...

i suka musim bunga
cantek je sume
hati pun berbunga3 ;)

::cdot the dot:: said...

apsal entry atas tak bole romen eh komen???????????????

::cdot the dot:: said...

apsal??????????????

::cdot the dot:: said...

apa pasal lumut???????????????????????????????????????????????????????????????

Mario said...

confirm jiwang errr tapi mmg bestkan musim bunga katsana...nanti amik byk2 lagi ek...rasa semangat sikit kalau2 nak g sana ke...hehe

eiffel said...

gwa pown nk carot cm k.cdot r...

lumut-gedik-buang-komen-box....
gedik
gedik
gedik
gedik
gedik
gedik
gedik
gedik
gedik

lumut said...

haha..malas ar nnt korang bising2 kat entry atas...hakhakhak...

aku tau cdot tuh sangap nak komen entry2 jiwang...

jgn marah ye eiffel...

wakaka...

lumut said...

berd,
kejadahnye mofasad?haha...

~CMA~ said...

i like :)

Anonymous said...

santek~~~~~

Syariniey Amran said...

salam
singgah di subuh hari

menarik description blog ni
hehe
=)