:: jalan pintas ::

annoying (5) auckland-ku (10) basketball (4) blog (6) cinta (6) contest (5) conversation (2) esoksemalam (6) family (5) filem (3) food (3) friends (12) gelagat (2) gempa bumi (1) heart (14) hurt (7) jadi isu (14) KAMU (1) life (7) lukisan (3) lumut (10) makwe (3) memori (9) perjuangan (8) photos (11) sekolah (2) suara hati (3) tears (1) tension (3)

:: boleh tanya ::

Thursday, September 23, 2010

ape pasal?

gua bukan marah ke ape..gua cume hairan...nak kate lu ikut trend pon kejadah ape nyer??brader ke aweks ke kat seblah umah ni...adoi lah...sekarang dah pukul 1.48 am..ape kejadahnya ketuk-ketuk dinding..gerudi sini sana...........??ini bukan filem masam-masan manis ke hape..kalau filem tu dah lama dah gua simbah air je.....baru dapat feeling cerita melayu sikit....esok gua ada test lagi....berangan lah balik dari uni lewat malam terus nak tido...esok nak bangun awal....tapi kejadah dah nak kul 2 gua tak dapat tidur ni.....................tutup lah mesin gerudi tu abang oi.................ape siang-siang lu tak ketuk sume paku tu.........................yang gua pelik lu gerudi ape......umah ni mane boleh gerudi sesuka hati...tak kan pasang bumbung baru plak......

ke lu pasang katil sebelum tido sayang??ok dah senyap sikit...ergghh..gua ngantok ni....

sebelum tuh nak cakap gua sangat berbangga dan berbesar hati bila ramai jugak sokong gua watak ustaz ryaann dalam drama epilog syurga cinta tuh adalah watak mintak pelempang.....haha...lagi satu..ape pasal episod 25 banyak keluar muker ustaz tuh jer???tak suke!

23 comments:

Faarihin said...

hahaha.. rilek la lumut.. ada la tu projek baik punya yang brader tu buat..

mungkin ustaz ryaann akan kahwin dgn cikgu siti kot.. tu pasal asyik kuar aje dlm ep. 25 tu..

black_mel said...

haha...masam2 manis lama dh aku tak tengok..xpe..biar jer dia buat hal..ko kan ada ilmu fokus terhebat..hehe..

~Op.Muiz~ said...

gua pikir dia tebuk lubang jamban baru..
yang lama da trsumbat..

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

yg ngah gerudi tu mungkin jodoh kau mut...

eiffel said...

gyahahhahaa...kejadah aper ler gerudi memalam...mut...tetiba aku tkot cam apa yg alvin tuh ckp..

mendatak hijau said...

tebuk2 tetibe tembus bilik ko..haiiyokkkk...
wohh...sgt setuju..ustaz tu mmg mintak penamporrr...

hiro said...

lerrr,,,gtu,,

cEro said...

ape kata sekali jiran ko ketuk, dua kali ko balas ketuk..
sekali gerudi, dua kali ko menjerit..

afiqsiddhartha said...

orang nak ajak bercinta lumut. Kenalah bagi respon.

ard said...

xpe. irham ngn siti jugak. ustat tu memang wajib dditampar jer. haha. save bajet kot

kiba said...

yang penting cikgu siti gua punye. hee hee hai lumut ape kabar? sehat? tidur lena tak?

gulagulahacks said...

ustaz rayyann.
cukup hensem.
cukup jeles dengan kehenseman beliau.
haha

fndrocka said...

ustaz tu baru je jd ustaz..masih terbawa2 perangai lama!

lotikus disarimankan said...

tengah renovate umh jadi fun fair kot.tu yang sakan bertukang.
betul betul...jalan cerita dah best,ending macam hampagas!!

h a n i e said...

ustaz riyan tu...semedang muka cover hensem..hahaha..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

pasni ko standby je mesin gerudi..kl die gerudi mlam2, ko pun bantai garudi gak..kasi tembus smpai sblh pun xpe..

Konon-Konon Latifah said...

apa kata lu lawan pakai gerudi Inul...sure jiran lu sama2 lentok...
hakhakhak!

Liliyuli said...

aku nak cakap pasal ustaz ryaann tu..budak housemate aku asyik dok kutuk cara cakap ustaz ryaann tu..hahaha. sila fokus mulut dan hidung dia...hahaha.

mier@merr said...

erk..igtkn aku je rs cmtu..

nemo said...

aaarrgghhhh!!!!

saje dtg jerit kat sini.
(^_^)

six.september =_= said...

ko tido lena tak lumut.
ko pegi je rumah jiran ko tu ketuk plak kepala dia

Hellioz said...

lu pegi sbelah rumah tuyh
lu sound laju2.

"oi orang sbelah, gwa pon ade nafsu tdo jugak!"

sambil acah2 nak bakar molotov cocktail.
amacam?

azman hairudin said...

ko sure ke tu bunyi ketuk2? bukan kepala katik terhentak kt dinding ke,ape ke..huhu

lg satu,bunyi gerudi tu kompem gerudi? bukan vibrator ke ape ke..

ahaha..juz kidding~