:: jalan pintas ::

annoying (5) auckland-ku (10) basketball (4) blog (6) cinta (6) contest (5) conversation (2) esoksemalam (6) family (5) filem (3) food (3) friends (12) gelagat (2) gempa bumi (1) heart (14) hurt (7) jadi isu (14) KAMU (1) life (7) lukisan (3) lumut (10) makwe (3) memori (9) perjuangan (8) photos (11) sekolah (2) suara hati (3) tears (1) tension (3)

:: boleh tanya ::

Wednesday, October 20, 2010

12 februari 2009....

menerjah masuk membaca entry milik MOFASAD yang ini buat hati gua sedikit bergelora...bukan bergelora kerana bernafsu dengan mofasad ye..jangan salah paham plak...cubit sorang-sorang karang.....telinga,jiwa,hati,mata seolah-olah terpanggil untuk kembali membayangkan situasi dan perasaan pada 12 februari 2009 itu....

5 hari sebelum 12 februari 2009 itu....

ok baik stop...takut entry ni nanti membuai perasaan pembaca saja.haha.tengok gambar dah lah ek..mengenang kembali saat aku melangkah berat.....mengenang kembali semua detik sekitar itu bisa menggugurkan airmata seorang "budak kacak."..so baik tak yah sambung menaip...

gamba tak berkualiti..camera henpon je ni.
oh muke blur-blur tuh biasalah..orang kacak nanti famous 
susah lah farid kamil nak carik makan..haha


21 comments:

Paan Ovrtd said...

Ceh. Ni airport mana gambar2 ni?

LUMUT said...

2 kat klia...last skali kat auckland airpot..nape ???

ber_u_wang said...

handsome la anak uncle...

GaDis CoMeL said...

selamat pergi, dan selamat kembali

eiffel said...

hensem dlm kekaburan....


lumut..plis jgn blur kn byk sgt...sakit pale, mata dn hati aku tgk!!!!

sakit aty sbb xley nk tatap pepuas muka kachak mu itu!!!cissss dan cissss dan cissssss -.-"

LUMUT said...

UNCLE,
jaga diri taw uncle...

GADIS COMEL,
smoga semuanya slamat lah hendaknya...

EIFFEL,
eh jgn sakit2 hati..bahaya tau??=p

Cik_Noor said...

Sungguh kacak !!

Kabur pandanganku

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

kacak kelana sungguh dak pmpn itu





weyh...gua rindu komen lu la kt entry2 gua...menci

FatinZol said...

eh,ko fly 2009 ye?..
mknanya baru setahun lebih la kan?
da nk masuk tahun ke dua?
cenggitu ke lumut?

Frodo Baggins said...

"owh, kau semakin cantik..."

Anonymous said...

terkenang kembali ya kamu =)
semoga tabah di sana.

Pisau Belati

izzah said...

smpi kat muka je blur!!
hhaha.

Kuwe said...

amek gambar tu. janganlah berlari.


heh.

ard said...

kacak !! haha

mendatak hijau said...

sob..sob..sobb
aku tersentuh ok..

MOFASAD said...

lumut... bila kita nak berjumpa?


-__-

::cdot the dot:: said...

ensem ko kan..

tak penah aku tgk laki ensem selaink ko...


slurppppppp..

farah said...

kachak ohh!

afiqsiddhartha said...

baru aku tahu macam mana muka sedih kau bila tinggalkan orang yang disayang. Kemain lagi senyum kan? Haha

lumut said...

Sume yg ckp ak kacak tu sume nk amik ati..haha


afiq.mestilah senyum,xkan nak nangis depan org plak..tunjuk yg kite x hepi..4 what???kau sndri fhm kn afiq..

Mofasad,
Ak xnk jumpe kau la..saje xnk.sapelah ak picisan..

Faarihin said...

owh.. lumut..

dah setahun lebih lah kat NZ..

ingat dah 4 tahun..

hahaha... =P