:: jalan pintas ::

annoying (5) auckland-ku (10) basketball (4) blog (6) cinta (6) contest (5) conversation (2) esoksemalam (6) family (5) filem (3) food (3) friends (12) gelagat (2) gempa bumi (1) heart (14) hurt (7) jadi isu (14) KAMU (1) life (7) lukisan (3) lumut (10) makwe (3) memori (9) perjuangan (8) photos (11) sekolah (2) suara hati (3) tears (1) tension (3)

:: boleh tanya ::

Thursday, October 14, 2010

aku mahu kembali

dulu bukan sengaja aku putuskan hubungan kita....bukan sengaja aku tinggalkan kau sepi dibelakang sana...bukan sengaja aku tak toleh kau setiap hari seperti sebelum ini..dan aku juga bukan sengaja untuk mencari yang baru......

dan hari ini aku rasa aku mahu kembali pada kau.....

ESOKSEMALAM adalah blog pertama yang aku buat dan dedahkan pada public...dikenali sebagai lumut aku mula menulis dan meluahkan disitu....satu hari blog tu buat masalah dan pernah satu hari tu blog aku hilang just boleh login dekat dashboard je....aku sendiri tak sure apa masalahnya....dan sampai lah satu hari dia buat masalah masalah masalah lagi..akhirnya aku mengambil keputusan mengundur diri...

tapi semalam....emtah macam mana...aku ngade-ngade nak masuk esoksemalam......dan nyata dia sudi menerima aku semula......."welcome back lumut!!i really miss u...."...jerit blog aku dengan penuh excited....betapa dia rindukan aku rupanya....ok lah.......

aku rasa aku mahu kembali dekat esoksemalam.....dan blog ini bakal ditutup.....sekian...

jumpa lagi nanti bila aku tak busy...=)...so kita jumpa disana nanti ye...

27 comments:

beautiful_rose said...

eh,nak pindah ke rumah asal balik?
huhuuh lumut macam cipsmore
kejap ada kejap tak ada.

:: jom makan cipsmore cicah susu dengan aku nak? =)

lumut said...

biasalah teknologi..aritu xtau nape blog aku kene banned..hee..mane nk crik plak chipsmore..=p

nisa sudah! said...

esok malam tu blog sape??
bile lark ade????
so lumut-lumut ni mcmne??/

Tipah said...

tapi...

tapi...

tapi...

Kalau esokmalam buat hal lagi...

macam mana?

eiffel said...

huhuhu...er..aku rasa bek biarkn jerk blog ni...takot pape jd lg ngan esok smlm

adrinaqamarina said...

sokong dengan eiffel. :)

Paan Ovrtd said...

Mengada2!

:p

lumut said...

paan..sebok2!!!haha

thanks utk sume cadangan...=)

afiqsiddhartha said...

lumut kau biar betul? walaupun aku boleh je ikut lagi satu, tapi blog ni mesti ada nilai sentimental. buat dua sudah!

Cik_Noor said...

ooo, esoksemalam ciklumut punya yer, patut laa

dulu pernah singgah

best blog esoksemalam tu

Cik_Noor said...

ooo, esoksemalam ciklumut punya yer, patut laa

dulu pernah singgah

best blog esoksemalam tu

lumut said...

afiq,
apa value nye yer?

cik noor,
thanks..=)

lumut said...

afiq,
apa value nye yer?

cik noor,
thanks..=)

Adeqq said...

yeay! suke suke suke. Akan ke sana secepat mungkin! see ya~ ^___^

Miss FarraAqua said...

Dulu saya pelik tibe2 blog esoksemalam tak boleh nak buka.

Penat saya fikir knp boleh jadi macam nih.

Lumut merajuk ker?
Blog esoksemalam da kena block?
Lumut dah malas nak menulis?

Tapi, ada satu hari tu saya perasan dia comment entry blog avid gunner.

Rupa-rupanya dia masih ada.

Dengan blog barunya.

Tapi, sekarang Lumut nak balik ke esoksemalam!?




Tapi, saya tak kesah Lumut berada dekat Lumut ker, Lumut berada dekat esoksemalam ker. Saya tetap suka LUMUT!

mana2 pon boleh


^_^

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

yeay!
welkam home lumut

Liliyuli said...

ok ok..seb baik sempat tahu sebelum blog lumut ni padam..huhuhu

Is said...

welcome back si lumut itu makanan ikan..hehehe

black_mel said...

dah boleh bukak ker..ok2...kembali ke sana lak...

farah said...

sis..bia jelaa dua2 active..kang yg esok smlm ilang dr pndgn cmne..

lumut said...

awak semua begitu supportive...


thanks semua.

=)

six.september =_= said...

mana-mana aja aku ikot..bulih??

maCy said...

maen2 sunggoh!
make sure maCy tau lumut kat mane sebelom org laen kasitau. tau!

pisau belati said...

sudah kembali...
aku akan ke sana juga
tapi,bagaimana dengan yang ini?

aku kira berdua itu lebih baik kan?
di sana boleh,di sini pun boleh.
tapi aku akan tetap menjengah kedua-duanya...kamu tak kisah kan dik? =)

MAIZATUL AKMA said...
This comment has been removed by the author.
My said...

mana2 pun muleh janji ade..hihi

salam ukhwah.

frodo said...

lumut ... mana2 pun boleh. aku baca punya. pe pown nah aiskerim!


>>__<<