:: jalan pintas ::

annoying (5) auckland-ku (10) basketball (4) blog (6) cinta (6) contest (5) conversation (2) esoksemalam (6) family (5) filem (3) food (3) friends (12) gelagat (2) gempa bumi (1) heart (14) hurt (7) jadi isu (14) KAMU (1) life (7) lukisan (3) lumut (10) makwe (3) memori (9) perjuangan (8) photos (11) sekolah (2) suara hati (3) tears (1) tension (3)

:: boleh tanya ::

Wednesday, October 20, 2010

jangan jadi perempuan celaka

tengok tajuk pon dah emosional kan???hahahahaha....

dari entry esoksemalam sebenarnya tajuk tuh....aku bawak kat sini mana tau ada sape-sape nak komen....ramai suruh aku bukak kotak komen...tuh lah die ngade-ngade..dulu ade kotak komen tak de plak nak komen..dah tak de baru nak merengek-rengek...dah dah..blog tuh sebenarnya syok sendiri....macam mana aku suke cakap sorang-sorang dulu kat esoksemalam...sebab tuh lah nak kembalikan balik blog tuh kepada asal.....blog sana banyak cerita pasal jiwa...so macam takut nak bagi orang komen..hahahaha...blog sini plak macam blog orang sakit jiwa plak kan??

so,mungkin ada yang nak komen??maklumlah kat sana tak boleh komen..aku tengok ramai je geram nak komen entry-entry syok sendiri kat sana tuh kan???nak follow sekali bagi nasihat mahupun pesanan??silakan....

23 comments:

izzah said...

jgn mencelakan diri sendiri dan org lain jugak!!
haish!!

LUMUT said...

tp kalau perangai die tuh mmg celaka mcm mane??ok sori.tp saya tak suke die.die bunuh jiwa saya.perempuan tuh.

ard said...

celaka. ganaz sgt tuh.
haha.. layan sajooo~

MOFASAD said...

banyak blog..

kejar nuff?





(sila senyum)

LUMUT said...

ARD,
sorilah.

MOFASAD,
eh mestilah..cukup duit beli tiket kapal terbang ok ape?

ard said...

hahaha.. tp kalo pompuan tu deserve pekataan tu, ats dr celake pon boleyh.. hahahaha

LUMUT said...

ARD,
terpulang pada perempuan utk letakkan dimana tahap diri mereka.

FatinZol said...

aku benci perempuan celaka,perampas,pemusnah bahagia orang.

ergh.khinzir.
haaa...kn dah emo...

jantan yang tak boleh setia pun memang celaka.memang padan lah dua jenis manusia ni pun kalau diorang nak bersama.

Anonymous said...

biasanya,mereka yang menderita hari ini,akan bahagia pada hari esok.

sayang,kamu seorang yang cekal dan tabahkan.sebab itu kamu di beri ujian ini kerana ALLAH tahu kamu kuat untuk tempuhinya. =)

Pisau Belati

Cik Aish said...

dulu masa sy bertunang...ex tunang kantoi ngn sorang pompuan celaka...dia bertudung dan bermain dalam kereta saya dengan tunang sy..bayangkan perasaan sy...huhu..so tabah la ye..pompuan byk jenis..ada yg baik ada yg celaka.haha.

oranglidi said...

aritu aku terkejut sbenanye bila esoksmalam bukak balik. lama x tgk blog tu.

labels: esoksemalam, hurt, makwe

hehe.

cEro said...

byk blog, boleh handle ke??
aku susah..heheh

eiffel said...

er...

tak kenal maka tak cinta...
dah kenalmacam shilaker!!!
*tetiba plak

jdlah pompuan yg bermaruah... :P

ber_u_wang said...

jadi lah perempuan yang baik semoga di kurniakan lelaki yang baik juga..

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

aku dah tak kisah ngan sapa2..
sbb aku tak pernah kisah Tuhan sblm ni..

jahil gila..

maCy said...

xbest la cakap celaka2 ni senanye~

entah. ke macy yg terlalu kuno, mbosankan, xsproting, etc?

xpelah.

¶A.K.I¶ said...

ap mksdnya?
erm...

lumut said...

sory macy..

tp kalau betul2 buat celaka kat kite nak panggil ape?wanita mithali?

Paan Ovrtd said...

Malas.

Sebok suruh letak gambar awek aku apasal? Ada ko depan mata ni memang aku grip keting. Haha!

lumut said...

hye papan,

Bengongnye kamu..haha..saje nk usha awek kau.

hamzah ian said...

gila ah.. gua takut..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

wah..tajuk entry horror gile

ezanoor said...

wah... tak sangka lak ko buka komen kat sni. hehe

serius memang CELAKA pompuan tu... ala mcm ko bace kat blog aku. bak kata ko, dia dh bunuh jiwa ko. serius mereka telah bunuh jiwa aku jgk.

satu masa bila aku mampu maafkan dia belum tentu aku nak doakan diorg bahagia.

Bak kata Anang, "Separuh Jiwaku Pergi".

Lumut jgn lupa buka lagu tu

Dadali-Di saat aku mencintaimu..

ok adios.. tata